sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Toveripäivät

Eilen oli sitten toveripäivät. Perjantaina ei tuntunut yhtään perjantailta, kun tiesi, että lauantainakin pitää mennä kouluun. Lauantaina ei tuntunut yhtään lauantailta, eikä nyt tunnu sunnuntailta. XD

Okei, oikeastaan osa minusta odotti ihan mielenkiinnolla, että minkälaiset ne toveripäivät olisi, osa ei olisi jaksanut välittää tippaakaan ja osa ei olisi halunnut edes olla siellä, koska tiesin, että joudun lukemaan siellä julkistamistilaisuudessa mummoille sitä antologiaa.

Mutta kokonaisuudessaan, minusta koko päivä meni paremmin kuin mitä odotin. Se meni aika nopeasti ja oli ihan mukavaa. Tultiin Sannimarin kanssa puoli yhdeksitoista kouluun, kun astuttiin ovesta sisään niin Anssi oli jo täydessä touhussa myymässä antologiaa siinä. :) Heh. Se oli myynyt kahdeksasta asti sitä kirjaa jo 8 kappaletta.

No, minun ja Sannimarin myyntivuoro oli sitten puoli yhdeltätoista. Me ei menty sinne hartauteen. Ihan hyvin me minun mielestäni siitä selvittiin, oikeastaan, musta tuntuu että me asuttiin siinä myyntipisteessä, koska meidän ei tarvinnutkaan osallistua jokaseen siellä salissa pidettävään tilaisuuteen. Se oli hyvä juttu! Viihdyttiin siinä myymässä. Elisa ja Maria poukkoili siinä myös. Tietenkin välillä käytiin kahvilla ja syömässä.

Oli hauskaa, kun ne mummot halusi meiltä nimmareita siihen antologiaan. xD Sai sitten leikkiä julkkista siinä. >XD; Muhahaha.

Joo, ja niille antologian ostaneille annettiin aina ilmainen ruusu kaupanpäälle. Tai no, niitä oli 20 niitä ruusuja, mutta kaikki ei ottaneet niitä, vaikka olisivat saaneet, joten en tiedä päästiinkö niistä kaikista lopulta eroon. Silloin kun me Sannimarin kanssa lähdettiin, niin niitä oli vielä jäljellä, vaikka me mun käsittääkseni oltiin myyty siihen mennessä ne 20 antologiaa.

Myytiin Sarallekin antologia. ;D Hii, laitettiin siihen nimmarit. XD Muhaha.

Joo, sitten se antologian julkistamistilaisuus. Olin ihan paniikissa. Siis en enää ikinä halua joutua lukemaan mitään niin monen ihmisen edessä. ;__; Puoleen väliin se meni ihan hyvin, kunnes aloin panikoida liikaa ja happi meinasi loppua ennen kuin pääsin loppuun. Selvisin siitä kuitenkin, mutta olin ihan kauhuissani. X___X Se oli kamalaa....!!

Joo, mutta Mustelaisilla oli hieno esitys, se pitää vielä sanoa. ^^

Eipä tässä sitten kai muuta... ^^

4 kommenttia:

  1. Heips! Kivaa himsuchan kun raportoit Toveripäivistä. Minunkin mielestäni ne menivät paljon mukavammin kuin mitä olin odottanut; tunnelma oli rento.

    Luulen muuten, että me tehtiin myyntiennätys - vai mitä sanot, Tommi? Ainakin todella hyvin saatiin matkakassaa kerrytettyä: illan lopuksi laskettiin 290 euroa eli 29 myytyä kirjaa! Huippua!

    Kiitos vielä kerran mukavista ja onnistuneista Toveripäivistä. Teimme hyvää työtä. Meidän osuudet - myynti ja julkaisutilaisuus - menivät erinomaisesti!

    Terveisiä ja mukavaa viikkoa,

    toivottaa Miia yliopiston kahvilasta

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Hei Miia. ^^ Hitsit joo, saatiin tosi hyvin myytyä niitä kirjoja. :D Kiitos sinullekin ja hyvää viikkoa. ^^

    Anssilta muuten terveisiä. Anssi sanoo, että toveripäivät oli loistava tapahtuma.

    Anssi buffasi Itäväylältä paikan myyntitapahtumaan nimeltä "Taantumaa turpiin" lauantaiksi 4.4 klo. 9-13. Anssi lupautui menemään, jos Elisa ja Maria eivät majoitu täällä viikonloppuna. Anssi lupasi mennä yksinään myymään ja puhumaan tapahtumaan. Toivottavasti Anssi saa edes yhden kirjan myytyä.

    Se äsken tuossa kertoi että sai eilen randomisti yhden kirjan myytyä jollekin random-tyypille Itäväylällä. xD :) Toivottavasti se saa myytyä niitä enemmänkin.

    Mie sain 2 kirjaa myytyä viikonloppuna. ^^

    Sannimariltakin terveisiä. ^^

    Oi vitsit sähläsin... no laitoin nyt sitte koko komman uudestaa. >XD

    VastaaPoista
  4. Ps. Kutsu mua muuten ihan Himsuksi eikä himsuchaniksi. Jookosta. ;.; ♥ :D

    Gmail ei suostunu edes katsos laittamaan Himsu-chan, viivaa väliin, piti kirjottaa yhtee. xD

    Hitsi oon ihan sekasin päivissä nytten.

    Eilen siis tosiaan sain myytyä sukulaisille pari antologiaa, saan varmaa viel yhen tai pari myytyy lisää, kunhan näen tyyppejä taas.

    Oon nyt kotona. Alan tekemään läksyjä. XD

    VastaaPoista